Premis Bonastruc ça Porta en directe via Streaming

VI edició

Dia: 13/05/2021
Lloc: Nova sala d'actes
Horari: 18.00h

El dijous 13 de maig a les 18.00 es celebrarà la sisena edició dels Premis Bonastruc ça Porta a la trajectòria professional mèdica que el Col·legi Oficial de Metges de Girona atorga anualment, des del 2016.

En les edicions anteriors, s'han lliurat tres guardons a aquells metges o equips de metges gironins que han excel·lit en el camp de la medicina. ​Aquest any però, com a novetat, ja junta del COMG ha decidit lliurar quatre guardons a quatre metges o equips de metges gironins mereixedors del premi.

L'acte es durà a terme a la nova sala d'actes del COMG situada a la tercera planta de l'Edifici Fòrum, on hi ha la seu col·legial. La nova sala d'actes es va inaugurar el passat 18 de març tot celebrant la cinquena edició dels premis que havia quedat ajornada al 2020 degut a la COVID-19.

A conseqüència de les mesures de seguretat que hem d'adoptar davant el SARS-CoV-2, ens veiem obligats a celebrar l'acte en un format molt reduït i amb un aforament màxim. Per això, l'acte es podrà seguir en temps real a través d'aquest enllaç: https://www.youtube.com/watch?v=ceBP11AqYlY

L’acte serà conduït pel periodista Josep Puigbó i comptarà amb la presència de personalitats representants de la província.